Com puc fer una reserva?

Tria el teu passeig, controla la disponibilitat, i envia’ns la teva sol·licitud. Dins de 24 hores, t’enviarem una confirmació de reserva amb els detalls.

És necessari reservar? Quant de temps abans cal reservar?

Sí, per una qüestió d’organització, cal reservar, en la nostra pàgina web almenys 48 hores abans del teu passeig. Per a qualsevol canvi de plans, és molt important comunicar la modificació o anul·lació.

Com puc trovar l’ambaixador?

L’ambaixador tindrà un distintiu amb el logo de Napoli That’s Amore. Trobaràs més informació a la pàgina del teu itinerari.

Quant costa el tour?

Els passejos són completament gratuïts. Napoli That’s Amore no té ànim de lucre. Els visitants poden fer una donació directament al voluntari ambaixador, o al nostre web, per mostrar el seu suport a l’associació perquè pugui seguir funcionant.

Per què hauria de fer una donació?

Les donacions fan possible la realització d’activitats culturals i passejos gratuïts. Part de les donacions serà donat a altres associacions socialment actives a la zona de Nàpols, o utilitzada per l’associació per a l’organització d’altres activitats socials. Part de les donacions s’utilitza per les despeses necessàries per al manteniment de l’associació.

Quantes persones poden participar en cada passeig?

Per oferir un servei més íntim i participatiu, el nombre màxim de participants per cada passeig és de 10 adults.

Els ambaixadors són guies professionals?

Els ambaixadors no són guies professionals. Són voluntaris locals, es converteixen en els teus amics i et porten al voltant de la ciutat com ho faria un amic, mostrant els llocs que viu i estima, i explicant la seva experiència.

Si estàs buscant un tour organitzat i dirigit per un guia oficial, pots posar-te en contacte amb el Departament de Turisme a Campània.

Quant duren les passejades?

La durada mitjana d’un passeig és de 2 hores. Trobaràs més informació a la pàgina del teu itinerari.

Què em poso?

Nàpols és una ciutat amb un clima temperat, amb estius calorosos i hiverns freds. Es recomana l’ús de sabates còmodes. A l’estiu, és una bona idea portar barret, protector solar i aigua.

Què passa si plou?

Les nostras passejades també es duen a terme sota la pluja. Així que en aquest cas porta el teu paraigües, i els nostres voluntaris faran tot el possible per fer el passeig agradable en qualsevol cas.

Per què en fer la reserva em demanen el número de mòbil?

Per què és l’única manera per contactarte si no ens trobem, o en cas de emergèncias.